Kertdiner voor (ex-)verslaafden daklozen en thuislozen

Zaterdag 13 december 2014 wed in de Deventer binnenstad voor de 2e keer een kerstviering georganiseerd door een groep vrijwilligers voor verslaafden en dak/thuislozen. 2 bestuursleden van GSM waren ook betrokken bij de eerste editie van het diner, welke plaats vond in 2013. De voorzitter is mede initiatiefnemer. Bij de editie van 2014 was het voltallige bestuur aanwezig.GSM is erg trots dat het haar medewerking kan verlenen als stichting aan dit project in Deventer.
Na een kleine opzet in het eerste jaar hebben wij in 2014 38 gasten kunnen verwelkomen in een gezellige ambiance met live muziekĀ  en volop eten en drinken.

Deventer kent ongeveer 80 daklozen. Veel van de daklozen en verslaafden zitten in een uitzichtloze situatie doordat zeĀ  hoop op een beter leven verloren hebben. Deze dag hebben wij hen kunnen bemoedigen. Een ex-verslaafde die bekend is bij veel van de aanwezigen van deze dag heeft een getuigenis gegeven over hoe zijn leven er na jarenlange verslaving die hem bijna zijn leven heeft gekost er nu uitziet.

De vele blije gezichten en de woorden van dankbaarheid die wij ontvingen moedigen ons aan om ook in 2015 weer een bijdrage te leveren aan dit project.

Wilt u dit project financieel ondersteunen? Klik dan hier.